Боривоја Гојковића 9, 18000 Ниш
018/511-403
018/250-188

16. Наградни ликовни и литерарни конкурс за децу од 6 до 15 година

Завршен је овогодишњи, шеснаести, конкурс Народне библиотеке „Стеван Сремац“, поводом Светског дана књиге за децу. Програм свечаног уручења награда и похвала најбољим учесницима конкурса „Аплауз за књигу“ одржан је 1. априла 2017. године на Одељењу књиге за децу Народне библиотеке „Стеван Сремац“.

Присутни су уживали у представи “Изволте у бајку са Пепељугом” по тексту Љубивоја Ршумовића. Припремили су је и извели чланови драмско-рецитаторске секције OШ „Стефан Немања“, са учитељицом Марином Ивановић.
Најбољи учесници ликовног и литерарног конкурса „Аплауз за књигу“ примили су своје награде и поделили радост. Литерарцима је награде уручила књижевница Виолета Јовић, а ликовњацима уметница Катарина Баћевић.
Захваљујемо се пријатељима библиотеке: издавачким кућама Пчелица и ЈРЈ Мој издавач, као и велепродајама за канцеларијски и школски прибор и пословну галантерију Универзал и Брокер.
Честитамо свим учесницима конкурса и њиховим наставницима, учитељима и менторима желимо да увек имају овако талентовану децу.

РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНОГ КОНКУРСА “АПЛАУЗ ЗА КЊИГУ”

РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА “АПЛАУЗ ЗА КЊИГУ”

 

  03.04.2017.  |    13:50